Cookies til en pause på terrassen

Det har været en fin start på april, men med temperaturer der flere gange har fristet til langt mere end bare hårdt arbejde i haven. Alligevel er det heller ikke helt lunt nok endnu til at spise frokost udendørs (med mindre man tager ekstra godt med tøj på). Men da vi i forleden havde vasket terrasse og indkøbt et par nye stole til det luneste sted på terrassen havde vi brug for en pause og en lille god sag.

Her følger opskriften på en portion lækre cookies:

Cookies

  • 75 g blødt smør
  • 100 g sukker
  • 50 g brun farin
  • 1 æg fra en økologisk høne
  • 160 g hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk natron
  • ½ tsk fint salt
  • 75 g hakket mørk chokolade
  • 75 g hakkede hasselnøddekerner

DSCF4281

Smør, sukker, farin og vaniljesukker røres sammen. Ægget tilsættes sammen med den hakkede chokolade og hasselnødderne. Til sidst tilsættes mel og natron. Med to teskeer sættes dejen i toppe på en bageplade med bagepapir. Toppene trykkes en anelse flade. Ovnen sættes på 175 C. Bag kagerne øverst i ovnen i ca. 7-8 minutter til de er let lysebrune i kanten. Serveres nybagte og lune med god kaffe til :-)

DSCF4287

 

DSCF4397


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *