Fugleskræmsel til jordbærbedet

køkkenhave

Om vinteren laver rigtig mange af os snemænd, der står i haven og pynter eller hygger, så længe der nu er sne. Snemanden har ikke derudover  et formål, men vi kender ham alle sammen alligevel. Anderledes er det med fugleskræmslet. Han har jo faktisk en funktion i haven, men er ved at gå lidt i glemmebogen.

De seneste dage har jeg med stigende irritation kigget ud mod kirsebærtræ og jordbærbed, og har måtte konstatere, at kvarterets solsorte og skader har betydelig mere tid til rådighed til at nippe bær end jeg har. Hvis denne udvikling ikke skal accelerere de kommende dage (for jeg har dem mistænkt for at give besked videre i fuglekredse) så måtte der sættes ind med en akut løsning. Jeg fik derfor iværksat projekt fugleskræmsel.

20160622_172632_resized

Resultatet er måske ikke kunstnerisk perfekt, men det har været til stor morskab for hele familien (-især da jeg selv en time efter det var sat op, lod mig overraske af den fremmede i haven og gav et stort hvin af forskrækkelse….), og nu får Hr. Skræmsel lov at stå nogle uger til bærene er væk – akkurat som snemanden om vinteren :-)

DSCF5118


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *