Jordbær daquiri

imageNu hvor fredag eftermiddag igen har indfundet sig og vi er midt i jordbærssæonen vil det være synd ikke at benytte chancen til at lave en god fredagsdrink med de søde, røde bær. Mit valg falder derfor denne gang på en jordbær daquiri.

En daquiri er en drink, der stammer fra Caribien, hvor man får den overalt og tidligt som sent (vi har fået banan daqiuri serveret kl 10 om formiddagen på St. Thomas). Den består traditionelt af rom, limejuice, sukker/sirup og så frugt eller bær, og af samme grund findes der mange forskellige slags daiquiries som fx jordbær, hyldeblomst, banan, hindbær eller rabarber daquiri. Jordbær daquiri er dog min absolutte favorit, så – here we go:

image

 

Til 1 person

  • 4 cl lys rom
  • 1½ cl jordbærlikør
  • 1½ cl limesaft
  • 12 jordbær
  • isterninger

 

Jordbær, rom, limejuice og jordbærlikør hældes i en blender sammen med knust is. Det hele blendes godt og hældes i et cocktailglas. Serveres med et jordbær og sugerør.

image


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *