Hindbær fool

Fool er en klassisk engelsk dessert, som laves med sødet frugt, som røres let sammen med flødeskum, så man får en marmoreret masse. Fool kan laves med alle slags frugt, typisk med årstidens friske frugter eller bær, men har man bær nok i haven til at fryse nogle ned, så er fools også en nem dessert om vinteren.

Vi har næsten alle gængse bærbuske i haven, og ikke mindst hindbærbuskadset er med årene blevet meget udbytterigt. Ud over at spise masser af friske bær i sæsonen, så er der også bær tilovers til fryseren. Det var lige hvad vi benyttede os af i går aftes, hvor søndagsmiddagen skulle sluttes af med en god, hurtig dessert. Med denne opskrift tager det mindre end 10 minutter at fremtrylle en skøn dessert, der minder om sol og sommer :-)

 

0210gtvdayberries_434

Opskrift på hindbær fool

  • 250 g frosne hindbær
  • 4 spsk sukker
  • ½ vaniljestang – kornene herfra
  • 1 dl A38 naturel 1,5%
  • 2½ dl Piskefløde 38%

Pynt

  • hindbær

Lad bærrene tø, og tag nogle af de pæneste fra til pynt. Mos resten med sukker og vanilje. Vend yoghurten i hindbærrene. Pisk fløden og vend den i. Anret desserten i portionsglas og stil dem køligt indtil serveringen. Pynt med hele bær


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *