Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Årets første tur til planteskolen – stedmoderblomster – Se det spire

Årets første tur til planteskolen – stedmoderblomster

DSCF3411I går dumpede ugens reklamer ind af postkassen, og heriblandt var der en lille annonce fra vores lokale Bo Grønt planteskole, som i weekenden holder to års fødselsdag. Selvom det er meget tidligt på sæsonen, så er det  overmåde fristende, når der er flotte billeder af kasser af hornvioler og stedmoderblomster, som så endda kommer som et godt tilbud. Så jeg måtte afsted.

DSCF3434

Krukkesæsonen, og dermed også for alvor havesæsonen, er derfor nu også officielt i gang her på matriklen. Foreløbig har jeg begrænset indkøbet til at kunne tilplante krukker på terrassen, men alligevel. Der er intet som forårsblomster i en krukke, som kan bringe humør og tanker hen på lysere dage i haven :-)

DSCF3432DSCF3449

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *