Påsketræ

DSCF3407En af de hyggelige ting ved foråret er de mange fridage og små ferier, som varsler, at langt ude i horisonten ligger sommerferien og venter. Forårets fridage starter altid med Påsken, og allerede nu, tre-fire uger før påske, kan man godt begynde at glæde sig lidt til de mange fridage med påskeæg, hygge, familie og forhåbentlig godt vejr og timer i haven.

I vores familie har vi en tradition med at pynte et lille påsketræ. Ikke et stort træ, som til jul, men bare nogle store gerne klippet af en busk i haven, og derefter pyntet med påskepynt. Vi har flere forskellige buske og træer, der egner sig godt til at drive blomstring frem indendørs, men lige præcist til påsketræet er intet nu mere passende end forsythiagrene, synes jeg. Den gule farve er jo nærmest indbegrebet af påskens farve.

DSCF3371

 

Til et påsketræ skal man bruge:

  • Et par grene (fx forsythia) med mange kviste
  • Påskeæg og andet påskepynt til at hænge på grenene
  • Vase
  • Evt oasis

Det er superenkelt og kan laves på kort tid. Et godt projekt til børn, der gerne vil pynte, men ikke har oseaner af tålmodighed. Sæt grenen i vasen. Hvis vasen er bred kan det betale sig at sætte grenen fast i et stykke oasis.

 

DSCF3457

DSCF3458

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *