Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/sedetspire.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hængekøjer – Se det spire

Hængekøjer

hængekøje

En af de allerstørste succeser i vores have er hængekøjen. Den har givet utallige timers god leg og hyggelige og afslappende stunder. Den er blevet brugt både til vilde lege, sørøverudflugter på verdenshavene og en stille pause med en is og en lille bitte middagslur.

Det kan anbefales at købe en stor, bred hængekøje. Og køb endelig en model, der ikke har afstivere i enderne, hvis den skal bruges til andet end bare at ligge i. Vi har haft en stor klassisk mexikansk model, som i perioder også har fungeret som gynge (eller rettere skib) for flere børn på en gang.

Desværre har vi ikke to træer, hængekøjen kan spændes op imellem, men løsningen blev en kombination af æbletræ og en solid stolpe gravet ned og skjult godt bag en rosenbusk. Stolpen har fået et ”støtteben”, så den ikke bliver trukket skæv.